Winkel

De naam Net effe Anders suggereert dat het hier om een speciale winkel gaat en dat is ook zo. In de gezellige binnenstad van Elburg vindt u onze cadeauwinkel. U wordt geholpen door mensen met een verstandelijke beperking. Het enthousiaste team staat voor u klaar. Kom bij ons langs voor kraamcadeautjes, tekstborden, decoratie artikelen, knuffels, kaarsen of zeephangers. Wees welkom!

Cliënt

Ben jij iemand die op zoek is naar een gezellige werkplek en het leuk vindt afwisselend werk te doen? Dan is Net effe Anders misschien iets voor jou! Naast creatief en productief bezig te zijn, bestaat ook de mogelijkheid om met de kassa te werken, te laden en te lossen, klanten te woord te staan of producten te prijzen.

Ben jij iemand die het niet erg vindt wanneer de dag (soms) iets anders verloopt dan verwacht? Wees welkom en meld je aan om verder kennis met ons te maken!

Je kunt hiervoor bellen met onze Zorgadministratie. Het telefoonnummer is 0341 – 467 832. De afdeling is per e-mail bereikbaar via zorgadministratie@careander.nl.

Wij bieden je een afwisselende baan met duidelijke begeleiding en gezellige collega’s. Samen gaan we ontdekken waar je talenten liggen, wat je leuk vindt om te doen en om te kijken wat je nog kunt leren.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor cliënten en medewerkers van Net effe Anders. Het werk is afwisselend en de vrijwilligers werken vooral met de cliënten en klanten in de winkel. Vrijwilligers zijn bij Net effe Anders een essentieel onderdeel van de winkel.

Samen

Samen met de locaties in ’t Harde en Elburg heeft de
winkel Net effe Anders een breed eigengemaakt
assortiment producten.

Careander; dichtbij en daadkrachtig!

Net effe Anders is onderdeel van Careander. Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking op het gebied van wonen, werken, ambulante ondersteuning en vrije tijd. Dit doen we vanuit de protestants christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Wij bieden ondersteuning dichtbij de cliënten, in hun eigen maatschappelijke omgeving.

Samen spreken we af welke ondersteuning het beste bij de cliënt past en hoe we dit gaan invullen. Careander is te vinden op diverse plaatsen op de Veluwe.

Meer informatie over Careander is te vinden op www.careander.nl.

Openingstijden winkel

Maandag 13:30 – 17:00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

Filmpjes

Kom gezellig langs bij Net effe anders!

Geplaatst door Net effe anders op zondag 31 mei 2015